Hyggeligt miljø

Kerteminde er en gammel fiskerby og det fornemmer du tydeligt, når du bevæger dig rundt i byen.

Den gamle fiskerihavn 

På den sydlige side af havneindløbet ligger den gamle fiskerihavn. Her kan du stadig se de karakteristiske lyseblå fiskekuttere ligge til tidligt om morgenen med dagens fangst.

For enden af havnen ligger den nye jollehavn med små hyggelige bådehuse. Er du blevet sulten af al den friske havluft, kan du spise fiskefilet, laks og andet godt fra havet hos Boris Fiskehus, efterfulgt af en dejlig svømmetur ved Sydstranden, som ligger lige op ad jollehavnen.

Marinaen summer af liv

Marinaen i Kerteminde er både stor og moderne. Om sommeren summer området af liv og aktivitet. Hvert år afholdes spændende events og sportsarrangementer som bl.a. Sail Extreme og DM i Beachvolley.  

Renæssancehavnen

For enden af Kertemindes hyggelige handelsgade ligger den nye renæssancehavn. Om sommeren er her masser af liv. Folk slapper af og nyder stemningen fra de smukke træterrasser. Her solbades og spises medbragt mad og vin alt imens de unge og dristige springer i havnen fra Langebro.

Alt er tæt på

By, strand, marina og havn er tæt forbundet i Kerteminde. Ideelt for dig, som gerne vil være tæt på det hele i ferien. Fra dit sommerhus i Sommerbyen eller din ferielejlighed ved Kerteminde Byferie, kan du gå langs strandpromenaden ved Nordstranden til marinaen og videre op til den gamle, hyggelige bymidte og havnen.