Amanda beskuer skønne Kerteminde

Amanda beskuer skønne Kerteminde

Hyggeligt miljø

Kerteminde er en gammel fiskerby og det fornemmer du tydeligt, når du bevæger dig rundt i byen. 

Charmerende Kystby

Gå gennem de brostensbelagte gader og mærk historiens vingesus omkring dig. Kerteminde byder på en unik kombination af hyggelige caféer, farverige huse og en afslappet atmosfære, der straks får dig til at føle dig hjemme. Det er den perfekte ramme for en afslappende ferie, hvor du kan lade stress og jag bag dig.

Den gamle fiskerihavn 

På den sydlige side af havneindløbet ligger den gamle fiskerihavn. Her kan du stadig se de karakteristiske lyseblå fiskekuttere ligge til tidligt om morgenen med dagens fangst.

For enden af havnen ligger den nye jollehavn med små hyggelige bådehuse. Er du blevet sulten af al den friske havluft, kan du spise fiskefilet, laks og andet godt fra havet hos Boris Fiskehus, efterfulgt af en dejlig svømmetur ved Sydstranden, som ligger lige op ad jollehavnen.

Marinaen summer af liv

Marinaen i Kerteminde er både stor og moderne. Om sommeren summer området af liv og aktivitet. Hvert år afholdes spændende events og sportsarrangementer som bl.a. Sail Extreme og DM i Beachvolley.  

Renæssancehavnen

For enden af Kertemindes hyggelige handelsgade ligger den nye renæssancehavn. Om sommeren er her masser af liv. Folk slapper af og nyder stemningen fra de smukke træterrasser. Her solbades og spises medbragt mad og vin alt imens de unge og dristige springer i havnen fra Langebro.

Kunst i international særklasse

Kerteminde er hjemsted for Johannes Larsen Museet, der huser værker af verdensberømte kunstnere som Johannes Larsen og Anna Syberg. Den kunstneriske ånd fortsætter med at blomstre i byens gallerier og kunsthåndværksværksteder, der inspirerer besøgende med deres kreativitet og originalitet.

Alt er tæt på

By, strand, marina og havn er tæt forbundet i Kerteminde. Ideelt for dig, som gerne vil være tæt på det hele i ferien. Fra dit sommerhus i Sommerbyen eller din ferielejlighed ved Kerteminde Byferie, kan du gå langs strandpromenaden ved Nordstranden til marinaen og videre op til den gamle, hyggelige bymidte og havnen.

Så tag springet og oplev det bedste af Fyns charme i Kerteminde. Din drømmeferie venter på dig her, hvor historie, kultur og natur forenes for at skabe uforglemmelige øjeblikke. Velkommen til Kerteminde – hvor eventyret begynder!

Book din drømmeferie i hyggelige Kerteminde