Kontakt

Sommerhusudlejning Fyn ApS
Hyrdevej 83
DK-5300 Kerteminde

CVR.nr. 39104970

Tlf. +45 2576 1860
Mail: info@sommerhusudlejningfyn.dk

Åbningstider kontor
Hverdage 8.00 – 14.00
Lørdag og søndag lukket

Nøgleudlevering
Alle dage fra 15.00 – 17.00

Åbningstider telefon
Hverdage 8.00 – 17.00
Tlf. +45 2576 1860

Nødtelefon
Hverdage efter kl. 17.00
Lørdag og søndag
Tlf. +45 2277 1860

Lene Lyck Klinge

Lene Lyck Klinge

Sprog: Dansk, tysk og engelsk

Lene har arbejdet med udlejning af sommerhuse i mere end 30 år.

John Smidt

John Smidt

Sprog: Dansk, tysk og engelsk

John har arbejdet med turisme i over 10 år, og har også erfaring i udlejning af sommerhuse.

Hans, Lene og John byder dig hjerteligt velkommen. Det er rigtig vigtigt for os, at du får en god ferieoplevelse. Derfor har vi ekstra fokus på god service. Du kan kontakte os på enten telefon eller mail.

Vi er det lokale bureau sommerhusudlejningsbureau, som har fokus på en ekstra god service. Det betyder blandt andet at du på ferie i et af vores sommerhuse eller ferielejligheder altid har adgang til gratis WiFi, når du lejer sommerhus hos os. Og hvis du har behov for hjælp i ferien, er vi lige rundt hjørnet.

For at sikre en høj rengøringsstandard, er slutrengøringen obligatorisk på alle vores sommerhuse. Vilma, Caroline og Virgis er vores faste og dygtige rengøringsteam. De sørger for, at du kommer til et rent og kontrolleret sommerhus, så ferien kan begynde, så snart du og din familie træder indenfor.

Har du brug for hjælp før, under eller efter ferien?

Du er altid velkomne til at kontakte Sommerhusudlejning Fyn før ferien, under ferien eller efter du er kommet hjem fra ferie på Fyn. Vi står klar med svar på dine spørgsmål, når du skal vælge dit sommerhus på Fyn.

Når du har booket ferien, og kommer til Kerteminde, byder vi dig personligt velkommen og udleverer nøglen. Får du brug for hjælp på ferien, kan du altid få fat på os, hvad enten det er spørgsmål til sommerhuset, ferielejligheden eller måske hvad man kan opleve på ferien på eventyrets ø - Fyn. Efter du er kommet hjem fra din ferie på Fyn, er du også velkommen til at kontakte os, hvis du måske har glemt noget i sommerhuset eller gerne vil booke en ny ferie i et sommerhus fra Sommerhusudlejning Fyn, eller har andre spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig. 

Du kan læse vores lejebetingelser her.