Tag på last minute-ferie i sommerhus

Det er hurtigt, nemt og billigt. Last minute-ferien. Se vores udvalg af last minute-sommerhuse, som du kan få til en aldeles favorabel pris, hvis du er klar til at rejse inden for de næste 14 dage.

Vær dog opmærksom på, at vores tilbud ofte har forholdsvis korte ”liggetider”. Er du derfor på udkig efter et billigt alternativ til årets sommerferie, er det med at holde et vågent øje med siden her.

Hvad er et last minute-sommerhus?

Vi har ofte et udvalg af sommerhuse, som vi lejer ud til en billigere pris. Det kan der være flere grunde til, at vi gør. Nogle gange vil der være sommerhuse i Kerteminde, som bliver afbestilt med kort varsel. Altså et afbudssommerhus. Andre gange kan det være, at vi ikke får udlejet sommerhusene. I begge tilfælde vil vi nedsætte prisen med alt fra 5 til 30 procent. Det varierer dog fra sommerhus til sommerhus og kommer ofte an på fristen for udlejning.

Selvom du lejer et last minute-sommerhus, får du stadig den samme gode service og faciliteter stillet til rådighed. Den eneste forskel der er på det oprindelige tilbud og last minute-tilbuddet, er altså prisen.

 

Last minute-sommerhuse i Kerteminde

Grundene til at holde en spontan ferie kan være mange. Det kan være, du gør det for at spare nogle penge. Måske har du et par feriedage tilovers, som skal bruges. Hvad end grunden måtte være, stiller vi gerne vores last minute-sommerhus-tilbud til rådighed.

Vores afbudssommerhuse kan variere i størrelse såvel som ledig dato. Held og opmærksomhed er derfor alfa og omega, når det kommer til at finde det helt rette last minute-tilbud.

 

Derfor skal du vælge et afbudssommerhus

Der er flere gode grunde til at udnytte et last minute-tilbud:

  • Spar gode %’er på din ferie – Den åbenlyse, vil nogle kalde den. De fleste har ikke noget imod at spare lidt penge på ferien. Og en krone sparet, er en krone tjent. Derfor vælger mange da også at benytte vores sommerhusudlejning til last minute-tilbud.
  • Mindre planlægning – Nogle gange kan ferieplanlægningen trække ud. Der skal kigges på transport, beliggenhed, datoer, osv. Med et last minute-sommerhus i Kerteminde, er beslutningerne taget for dig, og du skal bare møde op på den forudbestemte dato. Det er nemt og praktisk.
  • Der er som regel ikke langt fra tanke til handling – Dette kan være en lettelse for mange. Det giver en vis frihed, da der ikke skal bruges tankekræfter og krudt på at overveje ferien i alt for lang tid.

 

Spørgsmål til vores last minute-sommerhuse

Skulle du have spørgsmål til priser, faciliteter eller noget helt tredje vedrørende vores sommerhusudlejning, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon +45 2576 1860 eller e-mail info@sommerhusudlejningfyn.dk.