Sommerhuse i Kerteminde

Sommerbyen i skønne Kerteminde tæt på Nordstranden

Sommerbyen i skønne Kerteminde tæt på Nordstranden

De fleste sommerhusene i Kerteminde er beliggende i Kerteminde Sommerby. Sommerhusene i Kerteminde er skønt beliggende tæt på gamle fiskerhuse, charmerende brostensgader, skønne badestrande og en marina fuld af liv.

Kerteminde er én af Danmarks hyggeligste kystbyer, og tager du på sommerhusferie i Kerteminde, kan du nyde godt af alle disse ting. Vi vil ikke løbe med sladder, men den kære Johannes Larsen kaldte da også byen for ”den kønneste lille by i verden”.

Udover de skønne omgivelser findes der en masse spændende og hyggelige ting, man kan tage sig til mens man er i Kerteminde på sommerhusferie. Tag et kig blandt vores store udvalg af sommerhuse eller ferielejligheder og find din næste ferie i Kerteminde hos os.

Søg ledige sommerhuse i Kerteminde

Det kan du lave, når du er i sommerhus i Kerteminde

Fra sommerhuset i Kerteminde kan man naturligvis udforske byens egne seværdigheder. Her finder man lokale attraktioner som:

  • Johannes Larsen Museet – Det er muligt at besøge Johannes Larsens hjem på Møllebakken, som er blevet omdannet til et museum. Hjemmet, som i 1986 blev forvandlet til et museum, indeholder ikke kun kunst fra Larsen selv, men også flere andre fra den kendte kunstnerkoloni, der blev navngivet Fynbomalerne. Museet er bygget op omkring Johannes Larsens villa, det tilhørende gæstehus, andre tidligere beboere, Larsens atelier, en udstillingsbygning og ikke mindst Svanemøllen. 
  • Fjord & Bælt – Lejer du et sommerhus i Kerteminde, bør Fjord & Bælt-centret være én af de første ting, du tager dig til. Det er både en hyggelig og fornøjelig attraktion, og samtidig et velkendt forskningsinstitut, der har fokus på studier vedrørende de indre danske farvande.
  • Vikingemuseet Ladby – Her kan du besøge Danmarks eneste skibskrav fra Vikingetiden. Ladby-skibet blev udgravet i 1935 og er at finde på netop den gravhøj, hvor udgravningen skete. Museet tæller flere vikingehistorier og forskellige events, der er målrettet hele familien.
  • Høkeren” – Denne museumsbutik er indrettet som en vaskeægte gammeldags krambod fra 1900-tallet. Her tilbydes der et varesortiment, der forsøges så autentisk som muligt. Fra spegesild til klassisk legetøj. Butikken tilbyder som VisitKerteminde udtrykker det ”en rigtig gammeldags ’blandet landhandel’”.

Der er med andre ord masser at tage sig til, hvis du er på sommerhusferie i Kerteminde.

 

Attraktioner med kort afstand til dit sommerhus i Kerteminde

Udover de skønne naturområder, der omringer Kerteminde og karakteriserer det meste af Nordfyn, finder man et stort antal spændende og hyggelige attraktioner blot 20 minutter fra byen. Kører man mod Odense, har man nemlig adgang til seværdigheder som fx H.C. Andersens Hus og Danmarks Jernbanemuseum.

Kører du fra sommerhuset i Kerteminde og sydpå mod Kværndrup, finder du Egeskov Slot, én af Fyns største attraktioner og tidligere bedømt som værende Danmarks mest seværdige slot. Her kan man nyde de smukke omgivelser såvel som Egeskovs Veteranmuseum og ikke mindst en vandretur i trætoppene med ”Tree Top Walking”.

Er der tale om en familiesommerhustur i Kerteminde vil det også være oplagt med en dagstur til Billund, hvor millioner af farverige klodser udgør én af Danmark mest besøgte seværdigheder – nemlig LEGOLAND.

 

Lej et sommerhus i Kerteminde – tæt på de skønne badestrande

Kerteminde er notorisk kendt for sine flotte badestrande. De kan bruges til afslapning og das i sommerperioden, efterårsgåture med to-go-kaffe i hånden og alt det midt imellem. Du kan dermed bruge de flotte strande i sommer- såvel som forårs-, efterårs- og vintermånederne.  

Kerteminde Strand inddeles typisk i to strækninger – nemlig Kerteminde Nordstrand og Kerteminde Sydstrand. Lejer du et sommerhus i Kerteminde, vil du have kort afstand til begge strækninger.

Nordstranden er karakteriseret ved at være den mest besøgte af de to. Her er der plads til både afslapning, sandslotsbygning og vandleg. Revlerne på denne del af kysten gør, at børnefamilier trygt kan lade sine børn lege i vandkanten.

Sydstranden er ikke nær så befolket og kaldes også af samme grund de lokales strand. Den ligger på højre side af Kerteminde Havn, mens Nordstranden ligger på venstre side. 

 

Sommerhusudlejning og ferie i Kerteminde året rundt

Vi udlejer sommerhuse i Kerteminde året rundt. Det gør vi, fordi der er masser af gode grunde til at tage på ferie i Kerteminde uanset årstiden. Både omgivelser og attraktioner er særdeles fleksible.

En ferie i Kerteminde kan både bestå af badehåndklæder ved stranden og varm kakao med flødeskum foran kaminen. Uanset hvad er de østfynske omgivelser unægteligt svære ikke at holde af. De går nemlig både til koldt og varmt vejr.

Med kilometerlange strande såvel som vandreruter i de nærtliggende skove, kan du bruge både påske-, sommer-, efterårs- og vinterferien i et sommerhus i Kerteminde.

 

Spørgsmål til sommerhusudlejning i Kerteminde

Har du spørgsmål til, hvordan og hvorledes udlejningen af vores sommerhuse foregår, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 2576 1860 eller e-mail info@sommerhusudlejningfyn.dk.