Om os

Hos Sommerhusudlejning Fyn kan du leje sommerhuse og ferielejligheder på Fyn. 

De fleste af vores ferieboliger ligger i Kerteminde og omegn, men vi får løbende nye sommerhuse til udlejning. Også andre steder på Fyn.

Vi har kontor og reception i den smukke fiskerby Kerteminde, hvorfra vi igennem 15 år har drevet Kerteminde Byferie, som er et lille ferieresort med 18 moderne ferielejligheder i gåafstand fra Nordstranden og den hyggelige bymidte i Kerteminde. Lejlighederne ligger fredeligt med udsigt til marker, søerne i naturområdet Sybergland og golfbanen Great Northern. Alle lejligheder har gratis WiFi, egen terrasse, samt fælles tennisbane, legeplads, trampolin og boldbane.

Sommerhusudlejning Fyn blev, som en naturlig udvidelse af vores udlejningsvirksomhed, etableret i 2019. 

På kontoret byder indehaver Hans Andersen samt medarbejder Lene og John dig velkommen. Vores team har mere end 30 års erfaring i udlejning af sommerhuse, så du er godt hjulpet, når du lejer sommerhus hos os.

Det er vigtigt for os, at du får en god ferieoplevelse. Derfor har vi ekstra fokus på god service. Vi står klar med svar på dine spørgsmål, når du skal vælge dit sommerhus. Vi byder dig personligt velkommen og udleverer nøglen. Og får du brug for hjælp i ferien, kan du altid få fat på os, hvad enten det er spørgsmål til sommerhuset eller måske hvad man kan opleve på ferien på eventyrets ø - Fyn.

For at sikre en høj rengøringsstandard, er slutrengøringen obligatorisk på alle vores sommerhuse. Vilma, Caroline og Virgis er vores faste og dygtige rengøringsteam. De sørger for, at du kommer til et rent sommerhus, og kontrollerer naturligvis også at alt er tip top i huset, så ferien kan begynde, så snart du og din familie træder indenfor. 

Drømmer du om en dejlig ferie i et sommerhus eller ferielejlighed omgivet af smuk natur, fantastiske strande, kystlinjer og charmerende landsbyer? Så er Fyn det perfekte rejsemål. Vi er det lokale bureau der gerne vil hjælpe med at opfylde drømmen. 

Tag springet og giv dig selv den ultimative ferieoplevelse ved at leje et sommerhus på Fyn. Oplev friheden, naturen og charmen ved denne smukke ø – din ferie venter på dig!

Vi glæder os til at se dig 😊