Ferielejligheder ved Kerteminde Byferie

Shoppinggaden i Kerteminde

Shoppinggaden i Kerteminde

Ved Kerteminde Byferie kan du leje ferielejligheder og feriehuse til din næste byferie i Danmark. Her udlejes der moderne ferielejligheder fra 2 til 12 personer tæt ved stranden, byen, golfbanen og den dejlige natur ved Sybergland.

Når du booker et ophold ved Kerteminde Byferie, er linned, håndklæder og forbrug af el, vand og varme inkluderet i lejen. Derudover vil der ved samtlige feriehuse være god mulighed for udendørs hygge på en terrasse eller nærtliggende udeområder. Der er med andre ord potentiale for masser af gode timer i disse ferielejligheder.

Finder ud ikke en passende bolig her, kan du med fordel tage et kig på vores sommerhuse i Kerteminde.

Søg ledige ferieboliger i Kerteminde

Feriehuse og ferielejligheder i Kerteminde

Med charmerende brostensgader, smukke bygningsværker og idylliske marker er Kerteminde særdeles velegnet til en ferie i laveste gear. Vores udvalg af ferielejligheder og feriehuse kan både bruges til en forlænget weekend i kærlighedens tegn, ugelange sommerferier med børnene og byferier fyldt med cafébesøg og vandreture. 

 

På byferie i Kerteminde – det kan du lave

Hvis du har lejet en ferielejlighed i Kerteminde med henblik på at holde dig en byferie, er der en række caféer og restauranter, du ikke må misse.

  • Lulu’s Café – Denne hyggelige café ligger med udsigt til renæssancehavnen, som emmer af liv og leben. Indretningen bærer præg af ro og afslappethed, som i særdeleshed indbyder til en kop god kaffe eller en let frokost.
  • Boris’ Fiskerestaurant – Har du booket en ferielejlighed i Kerteminde er Boris’ Fiskerestaurant et besøg værd. Her får du fiskefileter, varmrøget laks og fish ’n’ chips i lange baner. Og det kan alt sammen nydes i hyggelige omgivelser med havnen i baggrunden.
  • Rudolf Mathis – Fisk er godt, og det er lidt tilgængeligt, når du er på byferie i Kerteminde. Mange mener, at Rudolf Mathis burde have en michelinstjerne. Besøg den populære restaurant og vurdér det selv.

 

Udover lækre spisesteder, har du med en ferielejlighed i Kerteminde nem adgang til flere sjove og spændende aktiviteter.

Har du børnene med kan tiden nemt bruges i Fjord & Bælt-centret, der med daglige aktiviteter underholder både de store og de små. I den mere kulturelle ende af spektret ligger seværdigheder som Johannes Larsen-museet, der byder på kunst fra en række af Fynbomalerne.

 

Beliggenhed for vores ferielejligheder i Kerteminde

Samtlige af vores feriehuse og ferielejligheder i Kerteminde ligger i nærheden af både strand, skov og byliv. Kerteminde er heldigvis ikke større end at man på få minutter kan finde vej til både det ene og det andet. Er du på sommerferie, er der kort vej til badestranden, og er du på efterårsferie, ligger vandreruterne i skoven heller ikke mange minutter væk.

 

Spørgsmål til Kerteminde Byferie-ferielejligheder

Er du interesseret i at høre nærmere om vores udvalg af feriehuse og ferielejligheder i Kerteminde, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 2576 1860 eller e-mail info@sommerhusudlejningfyn.dk.