Udlej dit sommerhus lokalt

Overvejer du at udleje dit sommerhus?

Når du vælger at udleje igennem et udlejningsbureau, slipper du for alt det administrative, som er forbundet med det at udleje sommerhus og får samtidig en samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med alt det praktiske.

Som en ekstra bonus er fradraget ved udlejning af sommerhus ekstra højt, når du udlejer igennem et bureau.

Din lokale udlejningspartner

Sommerhusudlejning Fyn vil gerne være din lokale udlejningspartner. Vi er et nyt bureau … med masser af erfaring. Vores team består af indehaver Hans Andersen, som igennem 15 år har drevet Kerteminde Byferie og Lene Lyck Klinge, som har arbejdet med udlejning af sommerhuse i 30 år. 

Personligt og professionelt

Fordelene ved at vælge et lokalt udlejningsbureau er først og fremmet nærhed og personlig kontakt. Vi er tæt ved dit sommerhus, og kan rykke ud med det samme, hvis behovet opstår. Du kan nemt og hurtigt få kontakt til os pr. telefon eller mail. Vores professionelle bookingsystem og hjemmeside sikrer, at vi har styr på udlejningen, og du har nem adgang til alle oplysninger via dit husejer login.

God service og rengøring

God service er vigtigt for os. Vi kontrollerer dit sommerhus både før og efter et lejemål, uden at det koster dig noget. Vi har obligatorisk rengøring på alle vores lejemål, hvilket sikrer, at vi kommer ud i alle kroge af sommerhuset hver gang. Hvis du har brug for en håndværker, har vi en murer og en tømrer i huset, som du hurtigt kan trække på. Og vi tilbyder gratis vask af dyner/puder i sommerhuset.

Markedsføring

Sommerhusudlejning Fyn markedsfører dit sommerhus professionelt og bredt via egen hjemmeside samt de største formidlingssportaler i Danmark og udlandet. 

Ekstra højt skattefradrag

Du får et bundfradrag på kr. 41.800, når du udlejer dit sommerhus igennem et bureau. Det er næsten 3 gange så meget, som hvis du udlejer privat. Når bundfradraget er trukket fra din lejeindtægt, får du yderligere et skattefrit fradrag på 40%.

Er du blevet nysgerrig på det at udleje, så kig forbi kontoret på Hyrdevej 83 i Kerteminde eller kontakt Lene Lyck Klinge.

 Lene Kvadrat

Lene Lyck Klinge 
Tlf. 2576 1860