Ferie i første række til vandet

Hold ferie i et sommerhus eller feriebolig i første række, hvor der er garanteret havudsigt. 

På Fyn er vi så heldige at have nogle fantastiske strande, og unik natur. Så et sommerhus i første række er en ferie midt i en skøn natur, som ændrer sig i takt med årstiden.

En ferie med havudsigt er ren balsam for sjælen, og at vågne op og kigge ud over vandet giver en dejlig start på dagen. Så book et ophold i et sommerhus i første række og få fornyet energi tæt ved vandet, hvor udsigten er fantastisk.

Ferie ved vandet på Fyn

I den idylliske fiskerby Kerteminde på Fyn kan du leje sommerhus i første række til vandet. Når du holder ferie i første række til vandet, kan du vågne op til duften af hav og lyden af bølgeskvulp, opleve smukke solopgange, bade i månens skær og bare nyde stilheden ved vandet.

Sommerhus i første række på Fyn

Sommerhuse i første række i Kerteminde ligger ved nogle af Fyns bedste badestrande. Hvad enten du vælger at holde ferie i selve Kerteminde eller i de små sommerhusområder tæt ved Kerteminde, er du garanteret en ferie i smuk natur.

På halvøen Hindsholm kan du leje sommerhus i første række til vandet i sommerhusområder ved Dalbybugten og på Langø. Ferie på Hindsholm er perfekt for dig, som søger et ophold i naturen på Fyn med ro og fred og gerne vil leje sommerhus så tæt ved stranden som muligt.

Hvorfor er ferie ved vandet så populært

Når du holder ferie i et sommerhus på første række med garanteret havudsigt, vil du kunne mærke hvordan udsigten til vand og luften kan påvirke både krop og sind positivt. Havluft er renere end luften på land, og dannelsen af D-vitamin øges, når solen spejler sig i havets overflade. 

I et sommerhus i første række er du også tæt på dejlige strande. På Fyn findes mange gode strande, og i Kerteminde og området omkring er nogle af de bedste på Fyn. En af de mest populære er Nordstranden, som er en lækker børnevenlig sandstrand.