Nordstranden i Kerteminde

Nordstranden i Kerteminde

Børnevenlige strande


Fyn har hele 1100 kilometer kyststrækning. Så uanset hvor du holder ferie på Fyn, er du altid tæt ved en god badestrand.

De fleste strande på Fyn er børnevenlige med lavt og roligt vand, så du og din familie trygt kan bade og nyde strandlivet i ferien.

Fantastiske strande i Kerteminde

I Kerteminde kan du nyde solen og vandet ved hele to fantastiske strande.

Nordstranden i Kerteminde, som har blåt flag og livreddere om sommeren, strækker sig fra marinaen og ud til campingpladsen. Når du lejer sommerhus eller ferielejlighed i Kerteminde, er du kun få minutters gang fra denne dejlige strand, som hører til blandt Fyns bedste.

Syd for Kerteminde ligger Sydstranden med de små, hyggelige badehuse. Ind mod byen er stranden med fint sand og badebro. Ud mod Klinten er stranden mere stenet og derfor et yndet sted for lystfiskere og fritidsdykkere. Du kan gå langs strandpromenaden fra den gamle fiskerihavn helt ud til Klinten.

Få kilometer nord for Kerteminde ligger Dalby Bugten. Her er stranden særdeles børnevenlig med sand og lavt vand. Hvis du holder af fred og ro, er denne strand perfekt, da den stort set kun benyttes af de lokale.

Bøgebjerg Strand ligger ud til Storebælt på halvøen Hindsholm nord for Kerteminde. Mange lokale kører til denne strand for at nyde naturen og den skønne udsigt til bl.a. Romsø.

Fyns Hoved, som ligger helt ude på spidsen af halvøen Hindsholm, er der flere fine strande. Den beskyttede bugt ved Korshavn er perfekt til kanosejlads og paddelboard. Ud mod Storebælt er stranden med fint sand og sten. Her er det godt at bade og fiske. Og går du helt ud på spidsen af Fyns Hoved, finder du små laguner med fint sand.